Mis muutub toitlustuses järgmisena kuumaks?

07. august 2017, 16:53
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170807/PODCAST/170809811/AR/0/AR-170809811.jpg

Kui palju on Eesti erimenüüd vajavaid toitujaid ning mis trendid toitlustust juhivad, sellest räägib tänane saade.

Samuti tuleb juttu sellest, kas väljas söömine muutub ja mida väljas süüakse, kuidas turundada uut ja kallimat hinnatundlikule inimesele ning miks trendid ei lähe nii nagu me arvame.

Eesti juhtival turunduskonverentsil Password 2017 salvestatud vestlusringi juhib Mihkel Raud. Sõna saavad restoraniomanik Peeter Jalakas, Valio Eesti turundus- ja tootearendusjuth Krista Kalbin ning Lehe pruulikoja juht Tarmo Tali.

Lisaks toidutrendidele kajastas Password rida teisi tarbijatrende - hipsterite (kuula saadet siit) ja keskklassi juurdekasv (kuula saadet siit), jagamismajanduse levik (kuula saadet siit) ja esoteerika populaarsus (kuula saadet siit).

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

“Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. August 2017, 16:53
Otsi:

Ava täpsem otsing