Toiduainete tootmine muutub keskkonnasõbralikumaks

15. veebruar 2001, 08:35

Täna allkirjastavad Eesti Toiduainetööstuse Liit (ETTL) ning Eesti Looduskaitse Selts (ELKS) koostöömemorandumi, mille kohaselt peaks toiduainete tootmine muutuma keskkonnasõbralikumaks.

Eesti Toiduainetetööstuse Liidu tegevdirektor Helve Remmeli sõnul kasvas koostöömemorandumi sõlmimise idee välja kohalike toiduainetööstuse ettevõtete tunnetatud vajadusest liikuda keskkonnasõbralikumate tehnoloogiate ning toorme kasutamise suunas.

'Loodame saada oma liikmetele Looduskaitse Seltsilt vajalikke konsultatsioone ja oskusteavet, kuidas töötada välja meie ettevõtetele sobivaid keskkonnakavu,' ütles Remmel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing