EPL: AS Maag Grupp laiendas Rakvere konservitööstust

10. mai 2006, 07:17

AS Maag Grupp investeeris Rakvere konservitööstuse tootmishoone rekonstrueerimisse ja uutesse tootmisliinidesse kokku 23 miljonit krooni.

Kaks liini võimaldavad alustada 50 eri toote valmistamist ja suurendada tootmismahtu ligi poole võrra ehk keskmiselt kuni 500 000 konservikarpi kuus, kirjutab Eesti Päevaleht.

ASi Maag Grupp turundusjuht Lauri Laidre ütles, et koduturu nomenklatuur jääb samaks ehk siis 18 toodet Frank Poti nime all. Küll aga lisanduvad 35 uut toodet Reinsdorferi kaubamärgi all, mida hakatakse tootma Saksamaal asuvale tütarettevõttele, mis müüb Rakveres valmistatud konserve edasi Saksamaa poekettidele. 'Esialgu turustame neid tooteid ainult Saksamaal, hiljem aga ka Eestis ja teistes Balti riikides,' märkis Laidre.

Tehase ehitustööd on praeguseks lõpetatud ja nüüd häälestatakse liine. Proovipartii peaks valmima 22. mail.

Firma prognoosib seoses tehase laiendamisega kahekordset käibe kasvu ehk 50 miljonit krooni. Hetkel töötab ettevõttes 34 spetsialisti, lähema aasta jooksul on kavas kümme töötajat juurde palgata.

AS Maag Grupp on üks suurem Eesti kapitalil põhinev toiduainete tootmise ja turustamisega tegelev firmade grupp Eestis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing