Tõene info tulgu enne arvamust

23. mai 2014, 12:07

Ajakirjanikul ja ajakirjandusväljaandel võivad mõistagi olla poliitilised eelistused, kuid tõene info ei tohi selle alla ära kaduda, kirjutab OÜ Tarmeko KV juhatuse liige Jaak Nigul.

Spetsialiseerunud meedial on sõltuvalt oma teemast enamasti poliitiline vaatenurk küljes ning mina selles (ega selle väljatoomises) probleemi ei näe, kuni mul on võimalik ise valida, milliseid meediaväljaandeid loen. Näiteks Kesknädalat ma ei loe.

Äripäev kui majandusteemadele keskendunud ajaleht peabki toetama oma juhtkirjas meie ainsat parempoolset erakonda Isamaa ja Res Publica Liitu, sest IRL on vähemasti üritanud astuda samme Eesti majanduskeskkonna ja riigivalitsemispraktika parendamiseks. Reformierakond on kahjuks oma nimes sisalduvast ideest ja ettevõtjatest ikka väga kaugenenud.

Ettevõtjana näeksin ma probleemi siis, kui Äripäev hakkaks sotsiaaldemokraatide või keskerakondlaste ideid toetama, sest vasakpoolsed paraku ei saa aru, kuidas ühiskond toimib ja mille arvelt seda toimimas hoitakse.

Ka minu valimiseelistus praegustel Euroopa Parlamendi valimistel on loomulikult IRL. Julgen siinkohal ühtlasi anda oma soovituse, keda võiks Eesti ettevõtluskeskkonna huvides europarlamenti mitte valida. Palun ärge valige sinna Kaja Kallast, sest teda oleks vaja siin, Eestis, Reformierakonna reformimiseks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. May 2014, 13:42
Otsi:

Ava täpsem otsing