Mikk Talpsepp käivitas uue miljoniprojekti

22. august 2016, 12:45
Mikk Talpsepa ja Tõnis-Denis Merkuljevi poolt korraldatava konverentsi üks peaesineja on legendaarne USA investor Jim Rogers.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160822/BORS/160829976/AR/0/AR-160829976.jpg

Mullu kevadel oma uue investeerimisfirmaga Etalon Varahaldus kohalikelt väikeinvestoritelt üle kahe miljoni euro kaasanud Mikk Talpsepal on Kagu-Aasias käsil uus, ambitsioonikas ja börsidel kauplemisest sootuks erinev äri.

„Kindlasti on tegu täiesti teistsuguse ärivaldkonnaga kui tavapärane investeerimine,“ kinnitas Talpsepp, kes tõmbas uue rahvusvahelise megaprojekti käima koos kohalikke investeerimishuvilisi koondava Investeerimisklubi asutaja ja ühe eestvedaja Tõnis-Denis Merkuljeviga.

Nimelt on pea aasta koos tegutsenud äritandemil kavas korraldada 2017. aasta novembris Singapuri Expos 30 000 ruutmeetri suurusel pinnal konverents, kuhu on kutsutud esinema maailma edukad varajuhid, ilmakuulsad motivatsioonikõnelejad, ettevõtjad ja ennast aastakümnete jooksul tõestanud investeerimisgurud.

Kui kaks kolmandikku kolmepäevast konverentsist on Talpsepa sõnul ligi poolesaja maailma parima varajuhi päralt, siis ülejäänud kolmandik ajast on pühendatud riskikapitalistide ja rahasüsti vajavate idufirmade ühendamisele.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. August 2016, 12:52
Otsi:

Ava täpsem otsing