Kiyosaki: oled hull, kui investeerid pikaajaliselt

31. august 2016, 10:40
Robert Kiyosaki
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160831/BORS/160839942/AR/0/AR-160839942.jpg

Maailmakuulus finantshariduse ekspert Robert Kiyosaki soovitab raha mitte panna hoiusele ega investeerida pikaajaliselt.

„Me oleme praegu kuristiku serval. Me pole kunagi varem siin olnud. Kui endiselt säästad raha ajal, mil intressimäärad on negatiivsed, oled hull. Kui sa investeerid pikaajaliselt aktsiaturule, kus puudub igasugune seos aktsiahindade ja reaalsuse vahel, oled hull,“ ütles Kiyosaki MarketWatchile.

Kiyosaki soovitab raha paigutada kulda. „Ma armastan kulda, ma hakkasin seda ostma alates sellest, kui untsi hind oli 70 dollarit. Üks tark mees Harry Dent usub, et kulla hind kukub 250 dollarile, teine väga tark mees James Rickards usub, et kulla hind tõuseb 10 000 dollarile. Ma arvan, et reaalsus on kuskil seal vahepeal,“ ütles Kiyosaki.

„Ma armastan kulda, kuid ma ei kasuta seda investeeringuna, vaid kindlustuspoliisina. Ma kahtlustan, et mõne aastaga jäävad USA dollarist järele riismed,“ sõnas tuntud finantsekspert.

Kiyosaki andis karjäärinõu ka noortele inimestele, kes alles otsivad endale esimest töökohta. „Ärge otsige lihtsalt kõrgelt tasustatud töökohta. See on sama kui müüa ennast tänaval nagu lõbunaine. Küsimus, mida mina noortele inimestele esitan on: „Mida teeksid sa ilma rahata? Kui sa saaksid teha ükskõik mida, siis milliseid probleeme tahaksid sa lahendada?“

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. August 2016, 10:40
Otsi:

Ava täpsem otsing