OEG osanik: kommunikatsioon on ikka väga kehva

24. september 2016, 11:15
Charlie Viikbergile kuulub ligi 44 000 kasiinofirma aktsiat.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160924/BORS/160929800/AR/0/AR-160929800.jpg

Olympic Entertainment Groupi väikeaktsionär Charlie Viikbergi arvates on ettevõtte juhtkonna suhtlus investoritega kõvasti soovida jätnud ning Poola äri külmutamine mõjub aktsiale vähemalt esialgu valuliselt.

Eelkõige on Viikberg pettunud OEG juhtkonnas, kes raskusi Poolas investoritele minimaalselt selgitasid. „Kommunikatsioon on ikka väga kehva,“ ütles ta. „Halbu uudiseid on küll inimlik varjata, kuid investorina tahaks teada kohe, kui need tekivad,“ sõnas Viikberg.

Viikberg ütles, et sarnane juhtum on aset leidnud ka Ukrainas, mille peale OEG on lubanud asja kohtusse anda, kuid edasist infot pole suudetud siiani investoriteni tuua.

Samuti hakkab OEG aktsia esmaspäeval tõenäoliselt langema. „Usun, et aktsia saab esmaspäeval korralikult sisse,“ arvas Viikberg. „Pikas perspektiivis tähendab see aga ühekordset mahakandmist, mille efekt on 10-11 miljonit eurot, pluss 1 miljon kulusid, mis on seotud tegevuse peatamisega,“ lisas investor.

Sinu tellimus on lõppenud.

Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Äripäeva proovitellijana saate ligipääsu ainult tellijatele mõeldud sisule.
Teile on kättesaadavad kõik Äripäeva lukus lood, TOP'id, börsiuudised ja Investor Toomase nõuanded.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. September 2016, 11:27
Otsi:

Ava täpsem otsing