Silvano kutsub aktsionärid kokku

11. jaanuar 2017, 08:11
Silvano aktsionäride koosolek eelmise aasta juunis.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170111/BORS/170119953/AR/0/AR-170119953.jpg

Silvano Fashion Group kutsub kokku erakorralise üldkoosoleku 2. veebruaril.

Ettevõtte juhatus ja nõukogu teevad koosolekul aktsionäridele ettepaneku muuta juunikuisel üldkoosolekul kinnitatud aktsiate tagasiostuprogrammi tingimusi nii, et maksimaalne hind, millega AS Silvano Fashion Group võib tagasiostuprogrammi käigus oma aktsiaid tagasi osta, on 3,30 eurot aktsia kohta. Juuni koosolekul kehtestati piirhinnaks 2,70 eurot aktsia kohta. Detsembris aga teatas ettevõte, et teeb tulenevalt tagasiostuprogrammis sätestatud tagasiostu piirhinna saabumisest ettepaneku kehtestada uus maksimaalne hind, millega AS Silvano Fashion Group võib tagasiostuprogrammi käigus oma aktsiaid tagasi osta – 3,30 eurot aktsia kohta.

Selle muudatuse üle on Silvano juba korra hääletanud, nimelt detsembri keskpaigas toimunud koosolekul. Paraku edastas finantsinspektsioon Silvanole pärast koosolekut märgukirja, et koosolekul rikuti seadust, sest ei täidetud kvoorumi nõuet. Seetõttu tuli otsuse vastuvõtmine lugeda tühiseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. January 2017, 08:11
Otsi:

Ava täpsem otsing