Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Investor Toomas

Toomas on Äripäeva poolt välja mõeldud tegelane. Tema käsutuses on reaalne raha, mida hakati 2002. aasta algusest investeerima aktsiaturgudele. Investor Toomase investeerimisotsused langetab Äripäeva börsitoimetus.

Investor Toomas: noored pensionärid päästavad riigi häbist

05. juuli 2016, 11:15
Teiste seas jagas lõkkeõhtul investeerimisklubilistega oma teadmisi ettevõtja ja investor Peeter Pärtel.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160705/INVESTOR/160709915/AR/0/AR-160709915.jpg

Võtsin nädalavahetusel inimkuju, et lipata investorite suvepäevadele kogunenud investeerimishuvilistele pajatama oma 14 aasta pikkusest börsikogemusest.

Pikka sissejuhatust mul seekord teha ei tulnudki, sest pea kõik Tallinnast poolesaja kilomeetri kaugusel Padisel asuvasse turismitallu kohaletulnud olid minu tegemistega hästi kursis. Istusin lõkke äärde puupaku peale maha, rüüpasin kasemahla, vaatasin tuleaseme ümber kogunenud investoritele otsa ja hõõrusin imestusest silmi.

Ja miks ma ei peakski imestama, kui vaatamata minu soliidsele vanusele ja üsna edukale investorikarjäärile on mul muretuks pensionipõlveks endiselt tarvis oma veerandmiljoniline portfell mitmekordistada, sellal kui nii mõnigi suvepäevadele tulnud ja minust enam kui kümnendi jagu noorem investor võib juba praegu jalad seinale visata.

Hea näide on Tartus toimetav kinnisvarainvestor Ergo Mõttus, kes on juba 36aastaselt endale finantsiliselt pilvitu vanaduspõlve kindlustanud ning võib nüüd muretult tennist mängides ja joogat harrastades päevi õhtusse saata, mõtlemata ainelistele muredele.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
ƄripƤev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. July 2016, 11:30
Otsi:

Ava täpsem otsing