Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Investor Toomas

Toomas on Äripäeva poolt välja mõeldud tegelane. Tema käsutuses on reaalne raha, mida hakati 2002. aasta algusest investeerima aktsiaturgudele. Investor Toomase investeerimisotsused langetab Äripäeva börsitoimetus.

Investor Toomas: külastasin valdusi

12. juuli 2016, 08:30
Tallinna Vesi.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160712/INVESTOR/160719976/AR/0/AR-160719976.jpg

Ettevõtte käekäigust saab kõige parema pildi siis, kui selle hingeeluga ka rohujuure tasandil tutvuda. Nii tekkis möödunud kuul Tallinna Vee aktsionäride üldkoosolekut külastades ka minul mõte, et peaksin suvisel perioodil oma investeeringud selle pilguga üle vaatama.

Niisiis otsustasingi kasutada Tallinna Vee koduleheküljel pakutavat võimalust tutvuda ettevõtte juures tegutseva Ülemiste veepuhastusjaamaga. Seda seetõttu, et Ülemiste järv on tallinlaste peamine veeallikas, mille kaudu jõuab pealinlasteni ligikaudu 60 000 kuupmeetrit joogivett ööpäevas. Leian, et minusugune investor, kes omab vee-ettevõttes ligi 20 000 euro suurust osalust, võiks rahanumbritest veidi kaugemale vaadata ning teada, millega tema ettevõttes tegeldakse.

Kvaliteetne tehnoloogia

Ringkäigu jooksul õnnestus mul tutvuda erinevate veepuhastuse etappidega, mida automaatsete juhtimis- ja kontrollsüsteemidega pidevalt töös hoitakse. Süsteem võimaldab informatsiooni hankimist protsesside kohta reaalajas ning puhastusprotsessi juhtimispuldi abil vajadusel sekkuda. Lisaks on veepuhastusjaamas 1987. aastal soetatud ning 20 aastat hiljem kaasajastatud mikrosüsteemide komplekt kaardil, mis võimaldab väga lihtsasti süsteemides muudatusi teha ning andmeid hankida, kasutada ja analüüsida.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
ƄripƤev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. July 2016, 08:33
Otsi:

Ava täpsem otsing