Kuidas leida oma nišš?

14. märts 2017, 06:15
Pane kirja nii oma plussid kui miinused
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170314/USEFUL/170319935/AR/0/AR-170319935.jpg

Ettevõtte rajamine võib olla tänapäeval küll lihtne, ent hoopis keerulisem on paika panna, missuguses valdkonnas tegutsema hakata.

Probleem oma tulevase ettevõtte tegevusala valimisel ning täpse fookuse leidmisel võib olla eriti keeruline neil inimestel, kes tegutsevad väga erinevates valdkondades. Isegi kui kirja panna kõik oma huvid, võib tunduda, et ükski neist pole päriselt see, mida teha tahaks. Pidev vaimne pinge ning soov kiiresti pihta hakata tekitavad lisastressi.

Ärinõustaja Thomas Smale soovitab alustavatele ettevõtjatele võtta kätte paber ja pliiats ning oma plussid ja miinused kirja panna, vahendab väljaanne Entrepreneur. Keskenduda tasuks järgnevatele küsimustele-teemadele.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. March 2017, 23:00
Otsi:

Ava täpsem otsing