Restoranitest: Noot pakub pinget

16. juuli 2016, 11:00
Restoran Noot: Traditsioonilisi roogi siin pole
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160716/LINKS/160719874/AR/0/AR-160719874.jpg

Nooda/Noodi menüü mängib rahvuslikel teemadel, kuid teeb seda lennukalt. Ainult treenitud meeled suudavad suvises menüüs kohaliku ja kodumaise üles leida. Põnevust jätkub sellele vaatamata.

Olgu lennukaared kui tahes kõrged, päris ilma rahvuslikkuseta ei saa Estonia nime kandva hotelli ja spaa restoran hakkama. Lisaks nimele nõuab seda ka rahvusornamentika stilistikast lähtuv sisekujundus. Ka kodulehekülg lubab kodumaist, kuid suvises menüüs pole seda just palju.

Kodusele ja kodumaisele kõige lähemale jõuab ehk kanamaksapasteet, kuid see on uhkelt vahtu löödud, saanud nimeks mousse ja lisandiks šalottsibulajäätise. Ning paprikamoosi ja kitsejuustukreemi. Ja krõbesaia ning rohelise salati.

Sinu tellimus on lõppenud.

Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Äripäeva proovitellijana saate ligipääsu ainult tellijatele mõeldud sisule.
Teile on kättesaadavad kõik Äripäeva lukus lood, TOP'id, börsiuudised ja Investor Toomase nõuanded.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2016, 23:41
Otsi:

Ava täpsem otsing