Autovedajate koosolek jätkub mais

12. jaanuar 1998, 00:00

Üldkogu ei jõudnud istungil otsusteni vajaliku esindatuse puudumise tõttu hääletamise momendil, teatas ERAA peasekretär Toivo Kuldkepp. Korraline üldkogu istung toimub 5. mail.

«Juhatus ei suutnud jätkata ja koosolek katkes,» kommenteeris opositsiooni eestvedaja Tartumaa OÜ Aatomik-Transport juhatuse liige Heiki Paarop. Tema sõnul oli koosoleku juhatus valmis läbi arutama põhikirja kaht varianti, aga koosolekul esitatud parandused viisid kolmanda või neljanda põhikirja projektini. «Mingid inimesed kas sihilikult või kogemata nurjasid ürituse,» lausus Paarop, kes ise juhatusse kuulus.

Koosolek oli natuke pahasti ette valmistatud ja läks laadaks kätte, kommenteeris Läänemaa ASi Linnek juhataja Priit Uus, kes ühtlasi on Oru vallavolikogu esimees. Tema sõnul oskavad kõik ettevõtjad raha lugeda ja aeg peaks kallis olema. «Selle asemel et poole tunniga ära otsustada, venis asi pool päeva,» märkis Uus.

Heiki Paaropi kinnitusel on nüüd põhiline valmistada ette põhikirja projekt, mis mais ka kinnitatakse. «Rahu on sõlmitud ja sõda kiskuda pole kellegi eesmärk,» nimetas ta koosoleku tulemuse. «Liitu on ühtmoodi vaja kõigile vedajatele,» lisas Paarop.

ERAA liikmete sisetüli sai alguse eelmise suve üldkogul, kui tänane opositsioon avastas, et vahetult koosoleku eel on liikmetena juurde kirjutatud 70 uut firmat, kes polnud äriühinguna tegevust alustanud. Vastukäiguna arvas ERAA nõukogu mullu novembris liidust välja 52 firmat, kes otsuse kohtus vaidlustasid. Eelmise aasta detsembris leppisid pooled kokku, et vastuolud lahendab erakorraline üldkogu ja ERAA nõukogu taastas väljaarvatud liikmed.

1991. aastal loodud ERAA ühendab rahvusvahelisi autovedusid teostavaid ettevõtjaid. Assotsiatsiooni eesmärk on kaasa aidata autotranspordi arendamisele ja liikmete huvide ning õiguste kaitsele rahvusvahelisel tasandil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing