Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Relvastatud mees Tokio börsil

14. jaanuar 1998, 00:00

25aastane mees ilmus püstoli või noaga relvastatuna pärastlõunal Tokio börsile ning sõitis 14. korrusele, kus asuvad börsi juhtkonna tööruumid ja nõudis kohtumist ühe rahandusministeeriumi ametnikuga. Kui ametnik tema juurde tuli, tõmbas mees taskust välja püstolitaolise eseme, võttis ta pantvangi ja nõudis kauplemise katkestamist börsil ning kohtumist rahandusminister Hiroshi Mitsuzukaga.

Sajad politseinikud piirasid börsihoone ümber. Siiski jätkus kauplemine börsil kuni lõpukellani, misjärel politsei tühjendas hoone. Diilerid said juhtumist teada uudisteekraanidelt, ametlikku teadet börsil ei tehtud.

Politsei teatel on relvastatud mees vahistatud ja pantvang vabastatud. REUTERS-BNS

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:06
Otsi:

Ava täpsem otsing