Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Linnaametnikul vaba voli osta endale mobiiltelefon

20. jaanuar 1998, 00:00

Linnakantselei haldusdirektori Viljar Meisteri sõnul ei ole olemas käskkirja, mis määratleks, kellele ja kui palju võib mobiiltelefone osta. «Linnavalitsuse ametid ja linnaosad ostavad neid vastavalt vajadusele, nagu ostetakse tualettpaberit,» ütles Meister. Ta lisas, et linnakantseleis on kuusteist mobiiltelefoni ja neile kuluva rahasumma piirmäära ületamisel peavad kõik telefoni kasutajad ülekasutatud summa tasuma mobiiltelefoni valdava ametiasutuse arvele. Linnavalitsuste ametite juhid ja linnaosavanemad vastutavad ise oma alluvate eest. Linnakantselei töötajate kõnede üle peab kontrolli linnasekretär.

Linnavarade ameti juhataja Eve Finki sõnul on ametil kaks mobiiltelefoni. Üks kuulub pearaamatupidajale ja teine linnavarade ameti juhataja asetäitjale. «Nad peavad olema kogu aeg kättesaadaval. Minul endal on isiklik mobiiltelefon,» ütles Fink.

Transpordiameti juhataja Tiit Kivikase sõnul on neil kolm mobiiltelefoni. «Mobiiltelefoniga kõnelemine ei ole odav lõbu. Tavalised ametnikud võivad kasutada tavalist lauatelefoni,» ütles Kivikas.

Kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni sõnul on ka neil kolm mobiiltelefoni. «Peame rangelt kinni linnapea käskkirjast. Kes ületab rahalise piirmäära, maksab selle summa oma taskust kinni,» ütles Valdmann.

Muinsuskaitseameti juhataja Rasmus Kangropooli sõnul ei ole neil ühtegi mobiiltelefoni. «Asume kesklinnas ja oleme niigi kõigile kättesaadavad,» ütles Kangropool.

Möödunud aastal kinnitas linnapea Robert Lepikson uued rahalised piirmäärad mobiiltelefoni kasutamisel. Need piirmäärad sisaldavad nii kõnede maksumust kui mobiiltelefoni teenuse maksumust, välja arvatud käibemaks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing