Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Puudub elektrijaamade äriplaani tähtaeg

27. jaanuar 1998, 00:00

Majandusminister Jaak Leimanni poolt eile õhtul kooskõlastatud valitsuse ja NRG Energy konsultatiivgrupi ühisotsus lubab küll aktiivset koostööd sellest nädalast, kuid ei määra Eesti ja Balti elektrijaamade erastamise uue äriplaani valmimise kuupäeva.

«Äriplaan valmib nii kiiresti kui võimalik,» lausus NRG Energy Eesti esinduse direktor Hillar Lauri. «Mõlemad pooled on äriplaani kiirest valmimisest huvitatud.» Varem on ajakirjanduses väidetud, et valitsuse tingimustele vastav äriplaan valmib tõenäoliselt jaanuari lõpuks.

Lauri sõnul jätkavad mõlema poole esindajad ühisarutelu selle nädala reedel. Valitsuse moodustatud konsultatiivgruppi kuulub Eesti Energia haldusnõukogu liige Olari Taal, EE haldusnõukogu liige, majandusministeeriumi osakonnajuhataja Ell-Mari Koppel ja Eesti Energia arenguosakonna sektorijuhataja Einari Kisel. ÄP

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing