Keskmised paljundusmasinad

29. jaanuar 1998, 00:00

Milleks -- 20--35 koopiat minutis tegevat paljundusmasinat soovitan väikse ja keskmise suurusega büroole. Keskmise paljundusmasinaga saab mugavalt ja kiiresti kopeerida nii reklaammaterjale kui teha väiketrükiseid.

Lisad -- Keskmise paljundusmasinaga võimaldavad mugavat kopeerimist lisafunktsioonid, mis väikestel koopiamasinatel puuduvad. Lisa- funktsioonideks on tavaliselt automaatne paberisöötja 50--100 lehele, kaks paberikassetti, fiider, klammerdaja, kahepoolse kopeerimise võimalus ja sorter.

Formaat -- Keskmised paljundusmasinad võimaldavad kopeerimist kuni A3-formaadis lehele. Suurendamine-vähendamine on mitme formaadi kasutamisel oluline lisafunktsioon.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing