Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Transiitkaup hoiab Venemaa veohinda

17. veebruar 1998, 00:00

Venemaa uus tollitariifide arvestamise süsteem on vähendanud kaubavoogusid Eestist idanaabri juurde. Kannatanud ei ole aga transiitveod, mis võimaldab Tallinna--Moskva vahelisel marsruudil transpordihindu samal tasemel hoida.

ATV & TAV Logistika tunnistab, et koormaid on vähe, kuid hind seisab ja allapoole seda ei lasta. Skaneksped loobus seekord oma hinnaklassi andmisest, sest viimasel kuul pole Venemaale koormaid saadetud.

Peamiselt transiitvedusid ekspedeerivad MGH Eesti ja ASG Eesti kaubakoguste vähenemise üle ei kurda. Ometigi on ASG alandanud hindu, et uute klientide võitmisega paremini komplekteerida täiskoormaid. ASG hinnalanguse tõttu ongi Moskva--Tallinna suunal keskmine hind langenud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:12
Otsi:

Ava täpsem otsing