Neljapäev 27. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Dushiruumi põranda ja seina katab PVC

18. veebruar 1998, 00:00

Dushiruumide viimistlusmaterjalina pakuvad PVCst põranda- ja seinakatted vaheldust traditsioonilisele keraamilisele plaadile. Plaatide paigaldamine võtab rohkem aega ja need vajavad eraldi hüdroisolatsioonikihti, sest nende vuugid pole veetihedad.

Klaaskiudarmatuuriga Smaragd Aqua on spetsiaalne PVC-põrandakate, mida saab hõlpsasti paigaldada keeruka kujuga pindadele -- see võimaldab ülespöördeid seintele, veetihedat äravoolutrappi ja torude läbiviimist. Aqua värvi saab valida 20 värvitooni hulgast. Põrandakatte paanidevahelised vuugid saab kuumkeevitusega veetihedaks muuta.

Märgade ruumide jaoks toodab Forbo peale Smaragd Aqua kõrgendatud kulumis- ja libastumiskindlusega põrandakatet Smaragd Relief (kogupaksus 2 mm, kulumiskihi paksus 0,6 mm, hind 218 kr/m², värvitoone 8).

Dushiruumide veekindel seinakate Onyx ei karda seinale jooksvat vett. Onyxi paane saab paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt; paanide vuugid on kuumkeevitatavad. Horisontaalne paigaldus võimaldab seinakatet paigaldada ilma jätkukohtadeta, mistõttu pole keevisliiteid vaja teha.

Onyxit toodetakse 25 värvitoonis ja selle juures on võimalik kasutada dekoratiivseid bordüüre.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:12
Otsi:

Ava täpsem otsing