Maast- madalast makstud matused

05. märts 1998, 00:00

Eestimaale on siginenud veel üks rahapaigutamise võimalus. Suurt intressi ei pakuta, rahuliku südamega surma aga küll.

Tallinnas ja Tartus saab tasuda matuseteenuste eest ette ka aastakümneid, lepingu sõlmimisel lubavad matusetalituse korraldajad tagada inimese maiste jäänuste mahamatmise. Tallinna krematooriumi juhi sõnul on teenuse vastu huvi nii vanuritel kui noortel. Mis aga saab siis, kui matjafirma enne «investorit» siitilmast lahkub? Hoiuste tagamise seadust riigikogus menetletakse, töösse tasuks võtta ka matuste tagamise seadus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing