Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Veohind püsib kütusehinnast sõltumata

31. märts 1998, 00:00

Kütuse hinna kõikumisel ei ole mõju rahvusvahelise transpordi hinnale.

Ekspedeerimis- ja veofirmad kinnitavad, et paarikümnesendilised muutused kütusehinnas ei suuda mõjutada rahvusvahelise transpordi hindu. Konkurents veoturul on selleks liiga suur. Hinnatõusu üritav vedaja surutakse ekspedeerijate poolt maha, sest ootamas on hulk firmasid, kes on valmis pakkuma ekspedeerijale veoteenust endise hinnaga. Mõju ei olnud isegi eelmise aasta detsembris toimunud 70sendisel kütuseaktsiisi tõusul.

Läti ja Eesti vahelistes vedudes hinnad siiski muutuvad. Need muutused ei ole aga seoses kütusehinna liikumisega, vaid sõltuvad eksport- ja importkauba hulgast ning ekspedeerijate suutlikkusest koormata auto mõlemasuunalisel veol.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:19
Otsi:

Ava täpsem otsing