Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lastele ja allergikutele ohutu vaipkate

15. aprill 1998, 00:00

1997. aastal sai Vorwerki vaibatehas uudse keskkonnasõbraliku vaipkatte aluskihi texback eest Saksa panga Deutsche Kommerzbanki välja pandud umbes 1,2 miljoni kroonise auhinna, mis antakse igal aastal kõige keskkonnasõbralikuma toote ja tootmistehnoloogia väljatöötamise eest. Texbacki vaipkatete tootmisprotsessist on eemaldatud allergiat tekitavad komponendid, samuti ei kahjusta nende tootmisjääkide ümbertöötamine keskkonda. Samas on säilinud kõik vaipkatetelt nõutavad tehnilised omadused, nagu vastupidavus ja stabiilsus.

Texbacki tekstiilalusel koduvaipkatete seeria Home Collection tooted on lõhnatud ning ei erita toaõhku saasteaineid ega allergeene. Kerget ja hargnematut vaipkatet on lihtne paigaldada. Saksamaa tehnilise sertifitseerimise assotsiatsioon peab texback-alusel toodetud vaipkatteid sobivaks kasutada kõikides eluruumides, kus viibivad väikelapsed või allergikud.

Tervislik vaipkatete kollektsioon koosneb 21 eri koega vaibasordist, mida toodetakse 470 värvitooni ja mustriga. Trendikas värvivalikus on soojad maa- ja mullatoonid ning liivavärvid, niisamuti puuviljavärvid ja metallitoonid. Mustrid ulatuvad folkloristlikest sümmeetrilisteni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing