Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tark ja kiire valveseade

21. aprill 1998, 00:00

Väliselt moodsat koduarvutit meenutav Intellex sisaldab endas kõike, mida läheb tarvis tehnika viimase sõna järgi sisustatud videovalvekeskuses. Selleks on videokujutise jälgimine ja salvestus, salvestatu taasesitamine ja digitaalne töötlus, automaatselt avastatav liikumine operaatori poolt määratletud piirkonnas, reageerimine avastatud liikumisele, kaamerate ja muu tehnika juhtimine.

Intellex edestab teisi omalaadseid kõikide oluliste näitajate poolest. Samas, arvestades seadme kümneid kordi tavalisest seadmest kõrgemat hinda, võib teda soovitada eelkõige suurtele ja kõrgendatud turvalisusenõuetega objektidele.

Seni firmas Securitas Eesti AS Intellexiga tehtud katsetel on seade ennast õigustanud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing