Ripplagede müügis muutusteta

22. aprill 1998, 00:00

Ligikaudsete arvestuste järgi müüakse Eestis aastas maha kuni 600 000 m² ripplagesid. Suurem osa sellest läheb valmivatesse büroo- ja ärihoonetesse.

Esimeses kvartalis olid ripplagede maaletoojate ja tootjate suuremateks objektideks Besquabi ja PCT büroohoone, reisilaev Fantaasia (Favor), Tallinna lennujaama kaubateeninduskeskus, Audentese erakool, Semetroni büroohoone, Dinori autokeskus (Isover-Klaasvill), Estoscani autokeskus, Ikla piiripunkt, Spari kauplus, Hansapanga büroo Valli 4, Viru hotell (Voller). Ventila müük on jagunenud pea võrdselt nii projektimüügi kui ka edasimüüjate vahel.

I kvartali andmetega ei ole lühikese esitusaja tõttu tabelis metallripplagede süsteeme tootvat Parmetit, kes müüs IV kvartalis laesüsteeme 2,1 mln krooni eest (ca 13 000 m²). Parmeti esindaja Elmo Parika sõnul vähenes firma läbimüük I kvartalis 10--15 %.

Jätkuvalt on turuliider kivivillast OWAcoustic, tõusu jätkavad vastupidavad alumiiniumprofiilid ja vähelevinud kipsplaatlaed. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing