Varik loob pretsedenditut panka

29. mai 1998, 00:00

Mõni aeg tagasi pälvis Eesti Pank maapoliitikute pahameele sellega, et ei tule vastu põllumeestele, kes tahaksid madala intressiga krediiti 50 aastaks. Nüüd on põllumajandusminister Andres Variku juhitav põllumajanduse ja maaelu krediteerimise fond välja tulnud sootuks pretsedenditu ideega -- luua riiklik liisingufirma. Rääkimata sellest, et riikliku liisingufirma idee üldise erastamise valguses üsna veider tundub, on Varik unustanud, et pikalaenupank eeldab ressursi olemasolu, mida saab pikaks ajaks välja laenata. Variku riikliku panga puhul tuleb see raha ikkagi kellegi arvel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing