Lobby-gruppidele anti stardipauk

04. juuni 1998, 00:00

Teisipäeval teatas rahandusminister Mart Opmann, et valitsus kavatseb järgmise aasta alguses kehtestada lukskaupade maksu, mille määr võib olla kuni 50% kauba hinnast. Kuid minister ei osanud konkreetselt öelda, millised kaubad maksustatakse. Nimistut alles koostatakse. Sellega andis Opmann ettevõtjatele stardipaugu. Neil on nüüd pool aastat aega tegutseda, et enda kaubad luksuskaupade nimekirjast välja jääksid ja et konkurendi kaubad nimekirja saaksid.

Õlleaktsiiside ümber toimunu on näidanud, et rahandusministeeriumile meeldib olla lobby-gruppide poolt töödeldav.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing