Reede 2. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti päev hipodroomirajal

08. juuni 1998, 00:00

Seminarid on mõeldud neile Rootsi ärimeestele, kellele pakuvad huvi äritegemisvõimalused Eestis ja kogu Läänemere regioonis. Eesti kohta jagavad teavet Rootsi ekspordinõukogu Eesti esinduse juht Toomas Käbin ja Eesti välisinvesteeringute agentuuri esindajad. Oma kogemusi jagavad Eestis juba tegutsevate Rootsi firmade juhid.

Pärast Solvallaga tutvumist toimub seminarist osavõtjatele pidulik lõunasöök. Järgnevad traavivõistlused, kus osaleb ka kolm hobust Eestist. Rootslastega võistleb Eesti tuntuim d?oki Vladimir Mumm, kes on 4000 võistlusest võitnud 1500.

Rootslased, kes on osanikud ka Tallinna hipodroomil, mis muuseas on Solvalla hipodroomist vanem, on suured hipodroomivõiduajamiste austajad. Tuntud firmad, nagu Ericsson, SAS, Kapp Ahl jt, on pidevalt traavivõistlustel sponsoriks. DI-ÄP

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing