Savisaar sai oma tahtmise

12. juuni 1998, 00:00

Linnavolikogus arutusel olnud kolmest linna juhtimisstruktuuride muutmisvõimalusest sai teine võimalus, ehk see, et volikogu esimees on samal ajal ka linnapea, enim poolthääli. Selle võimaluse poolt hääletas 25 volikogu liiget ja vastu oli 11 volikogu liiget.

Volikogu heakskiidu saanud juhtimismuutuse kohaselt valib linnavolikogu peale volikogu esimehe, kes oleks ühtlasi linnapea, ka volikogude alatiste komisjonide esimehed, kes oleks ühtlasi ka abilinnapead. Linnavolikogu aseesimees valitaks abilinnapeade hulgast. Seega moodustavad linnavalitsuse linnavolikogu esimees ja linnavolikogu alatiste komisjonide esimehed.

Tallinna juhtimise teesid tervikuna kinnitas volikogu 26 poolthäälega, teeside vastu oli 13 volikogu liiget. Üksmeelselt hääletas volikogu juhtimise teesidest välja linnavalitsuse ettepaneku, et volikogu liikme volitused peatuvad tema valimisega riigikogu liikmeks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing