EMI juhtkond ärastas kaubamärgi

15. juuli 1998, 00:00

Patendiameti kaubamärgiregistri andmetel sai EMI kaubamärgi omanikuks tänavu 3. veebruaril EM Majandusarvestuse AS ning 19. veebruaril läksid omanikuõigused OÜ-le Fine Consulting. Samad omanikud on ka teisel EMI kaubamärgil.

EMI likvideerimiskomisjoni esimees rahandusministeeriumi osakonnajuhataja Taavi Veskimägi ei eitanud kaubamärgi andmist OÜ-le Fine Consulting. Komisjoni esimehe sõnul ei olnud EMI kaubamärk juba enne likvideerimisprotsessi algust EMI bilansis, vaid oli antud kasutada kahele koolitust pakkuvale osaühingule, kelle nimetust ta täpsustada ei tahtnud.

«Me tahame kaubamärgi kindlasti tagasi EMI lõppbilanssi saada,» ütles Veskimägi. «Vajaduse korral kasutame majanduspolitsei abi.»

Kaubamärgi andmist OÜ-le Fine Consulting ei lükanud ümber ka EMI direktor ja likvideerimiskomisjoni liige Jüri Truusa.

«EMI kaubamärk tuleks müüa avalikul enampakkumisel, kus saaksid osaleda koolitus- ja konsultatsioonifirmad,» rääkis EM-Internationali OÜ tegevdirektor Tiit Elenurm. Tema hinnangul võib EMI kaubamärgi väärtus ulatuda sadadesse tuhandetesse kroonidesse.

EMI EWT juhataja Tiit Tammemägi sõnul kujuneb EMI kaubamärgi hind vabal turul, kuid segadused instituudi likvideerimise ümber igal juhul vähendavad selle väärtust.

20 aastat tegutsenud EMI likvideeritakse valitsuse määrusega 1. septembriks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing