Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Tuline Cantina Carramba nädalalõpuks
Kadriorus trammide lõpp-peatuse lähedal asuv mehhiko restoran Cantina Carramba on Merko Ehituse peadirektori Tõnu Toomiku meelest mõnus koht, kuhu võiks nädalalõpus perega minna. Külluslik lastemenüü ja lõbus interjöör räägivad selle kasuks. Restoran jõudis Äripäeva klienditestis kõigi aegade kolmandaks.
Suhteliselt tillukese restorani teenindus on imekiire, korrektne ja võõrapäraste roogade juures abistav. Sombreerode, tomahookide ja pont?odega ehitud interjöörist on lõunakülalise meelest aimata ehtsa ladina külakõrtsi olemust. Hinnatase on sõbralik, vaid üksikud põhiroad ületavad 100 krooni piiri. Pakutakse ka päevapraadi.
Toomik tellib fajita loomalihaga, mina kanalihaga (mõlemad 90 kr). Erinevas teravuses kastmete näol üllatusi jagub. Kõrvale võiks juua mehhiko Corona Extra õlut (40 kr) ja lõuna lõpetada jäise maasikamargaritaga (35 kr).