Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Katedraalis on alati palju külastajaid
Äripäeva klienditestis saavutas kõigi aegade paremuselt viienda koha Lossiplatsi tänaval asuv vene-prantsuse stiilis restoran Katedraal, mida hindas ASi Leibur peadirektor Ants Promann. Ta tõstis esile väljapeetult sõbraliku ja diskreetse teeninduse ja maitseka interjööri. Promann rõhutab, et tegemist on suurepäraselt ansamblisse komponeeritud söögikohaga. Katedraali tuleb kindlasti kohad reserveerida, sest enamik laudu on kogu aeg hõivatud.
Külaline tellib merekarbipüreesupi Puree Moules (60 kr) ja lõhefilee pähkli-õlle kastmes Waterzooi a la gantoise (123 kr) küüslaugukartuli lisandiga (10 kr). Püreesupp on nii välimuselt kui ka maitselt luksuslik meistriteos. Prae puhul üllatab serveering, maitseomadused on juba arvatult head. Mina söön eelroaks venepärase peedisupi Bortschi (38 kr) ning nõustun pearoa valikul kelneri soovitatud ?ampinjoni-madeirakastmes tournedose (145 kr) kasuks juustukartuli lisandiga.