Kaseniit: tõestan, et pole suli
Intervjuu farmaatsiatehase uue juhiga

14. august 1998, 00:00

Ettepanek tuli firma nõukogult. Nad olid kandidaatide sobivust põhjalikult vaaginud ja otsustasid minu kasuks. Vabanesin aasta enne tähtaega eeskujuliku käitumise eest kinnipidamiskohast ja mul on olemas isiklikud kogemused eksimiste vallas. Oskan nii mõnestki asjast hoiduda. Samas olen saanud tublisti praktikat juurde ASides Silmet ja Eesti Veterinaariavarustus töötades. Meeskonnaga suutsime Silmeti päästa ja ka Eesti Veterinaariavarustus on tõusuteel.

Mõtlesin selle üle tõsiselt, kas minu isikuga seonduv ei kahjusta kuidagi firma huve, ja otsustasin väljakutse vastu võtta. Olen viimastes töökohtades kõvasti kogemusi-oskusi juurde saanud ja majandust õppinud inimesena otsustasin end proovile panna. Püüan omanike usaldust õigustada ja oma professionaalsuse piires seda tööd võimalikult hästi teha. Tahan tõestada, et ma pole suli, kelleks mind võib olla peetakse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing