Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Multimeediakiosk on infoühiskond tänaval

19. august 1998, 00:00

Et aidata kliendil mugavamalt suhelda firma infosüsteemiga, pakub Siemens Nixdorf tavalise PC-tüüpi arvuti baasil universaalset multimeediakioskit, mis lubab kliendil oma asju ajada klienditeenindaja abita.

elecTRA võimalikud kasutusalad on piiramatud: teda võib kasutada linna infosüsteemi osana, infopunktina turismiasutustes või kinnisvaraagentuurides, kino- ja teatripiletite müügiterminaalina. Arvuti võimsus lubab näidata ka video- ja audiopresentatsioone.

Puuteekraan on juhitav näpuvajutustega, kioskile on võimalik lisada t?ekiprinter ja hübriidkaardilugeja, mis võimaldab teha ostu ilma sularahata. Soovi korral võib elecTRAt kasutada ka videokonverentsiseadmena, et näiteks kliendiga tänavalt suhelda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing