Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Suure võimsusega katkematu toite allikad (UPSid)

19. august 1998, 00:00

Nädal tagasi tulid elektrinohikud peakilbilt tolmu pühkima tööpäeval kell 11 ja haarasid pikema jututa pealülitist, jättes kaks maja elektrita. Kontrollimata, kas nende saadetud teade on kohale jõudnud ja kas kõik ikka on taibanud keset tööpäeva arvutid välja lülitada. Kogu maja UPSimine nohikute kartuses on aga veidi kallivõitu.

Ühe suure UPSi puhul sõltub kõik selle töökorras olekust -- järelikult tuleb hinnast rohkem kaaluda seda, kas müüjafirma on võimeline seda vajaduse korral kiiresti hooldama ning samuti profülaktilist hooldust tegema. Tavalisest kontoriarvutist vähem levinud seadmete hooldamisega on meie vabariigis veel teatavaid vajakajäämisi.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing