Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Reisitarkvara oli hinnas

26. august 1998, 00:00

Suvise tarkvaramüügi TOPi on ootamatult sattunud iga kuu edukate Windows 95 ja Office'i kõrvale laserplaadil multimeedia vahenditega maailma tutvustav entsüklopeedia Encarta World Atlas. Kas tõesti on kõiki arvutikasutajaid tabanud maailma avastamise buum?

Päris kõik CD-atlased ei läinud siiski reisihulludele. Pigem on reisiplaneerija Autoroute Expressi suur müüginumber jälg madalrõhkkondade eest põgenevate reisihimuliste huvist Euroopas ringirändamise vastu. Encarta maailmaatlase müük on tingitud Tiigrihüppe programmi riigihankest, et varustada koolid kaasaegse maailmainfo pagasiga. Tühi, ilma tarkvarata Pentiumi MMX-protsessoriga arvuti ju infoühiskonnale lähemale ei vii. Windows 95 hiilgeaeg aga on väga ootamatult läbi saanud. Koos uue operatsioonisüsteemi tulekuga on Windows 98 asendamas Windows 95 nii uutes kui kasutusel olevates arvutites.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:55
Otsi:

Ava täpsem otsing