Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ise kihutada või alluvaid taga kihutada

08. september 1998, 00:00

Väljatöötamisel on uus liikluseeskirjade eiramist lubav alarmsõidukikaartide kasutuskord. Kasutuskorra koostajad ei mõista kaartide otstarvet, nagu selgub eilsest Postimehest, küll on selle vajalikkuses veendunud valitsejatest kasutajad. Vaevalt minister või kõrge ametnik peab mingis reostuspiirkonnas, kuriteopaigal vm just esimesena kohal olema. Vanasti öeldi, et ülemus, kes ei suuda alluvaid juhtida, peab ise nende töö ära tegema. Ka kihutamiseelise säilitamise soov ei näita muud kui ministrite suutmatust alluvaid struktuure tööle panna, mis jätab samas võimaluse nautida privilegeeritust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:59
Otsi:

Ava täpsem otsing