Põllumajandustootja või väljapressija

09. september 1998, 00:00

Valitsusega läbirääkimisi pidanud põllumajandustootjad lahkusid esmaspäeval kõnelustelt ust paugutades ja ähvardasid protestiaktsioonidega. Tootjate delegatsiooni vihastas valitsuse otsus mitte anda põllumajandustootjatele vaba voli 730 miljoni krooni suuruse toetuse laialijagamiseks. Jääb mulje, et toetusi on vaja valitsusele, mitte põllumeestele. Põllumajandustootjate esindajad sarnanevad väljapressijatele. Riigilt nõutakse, et see annaks ligi poole Eesti ettevõtetelt korjatavast tulumaksust neile. Kuidas seda raha kasutatakse, ei ole põllumeeste arvates enam riigi asi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing