Reiljani mänguripisik on nakkusohtlik

18. september 1998, 00:00

Börsil keskkonnafondi raha pööritanud kesk-konnaminister Villu Reiljani mänguripisik on levima hakanud. Eriti nakkusaltid on riigiasutused. Nimelt avastas riigikontroll keskhaige-kassat (KHK) kontrollides muude puuduste kõrval, et asutus on 190 000 krooni eest soe-tanud äriühingute aktsiaid. Raamatupidamisaruannete järgi pole KHK saanud tulu aktsiate omamisest. Kuna kirjade järgi pole KHK ka kahju kandnud, pole selle asutuse juhid sar-naselt Reiljani loogikale enda meelest seadust rikkunud. Kui ulatuslik on pisiku leviala riigiasutuste seas, nõuab riigikontrolli ennastsalgavat tööd. Loodetavasti pole tegemist epideemiaga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing