Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Miljon krooni langes röövlite saagiks

01. oktoober 1998, 00:00

Röövi ohvriks langenud autos oli kinnitamata andmetel 15 firma raha. Politsei hinnangu kohaselt võis röövlite saagiks langeda kuni 1,5 miljonit krooni, Securitas Eesti töötajate hinnangul aga oli röövi hetkel autos veidi alla miljoni krooni.

Securitas Eesti ASi juhatuse esimehe Riho Lutteri sõnul saavad teisipäeva õhtul toimunud inkassatsiooniröövis raha kaotanud firmad selle tagasi varasemaid kogemusi arvestades 7--10 päeva jooksul. Summale lisandub intress, mille oleks raha võinud teenida samal ajal pangas olles.

Raha väljamaksmist kinnitas ka Euroopa suurima turvakontserni Securitas AB koostööpartneri, kindlustusmaaklerfirma J&H MarshMcLennan Eesti esindaja, firma Bonnor & Kaasik ASi tegevdirektor Kristo Ristikivi. Kindlustussumma maksab välja kindlustusfirma Seesam, kes on Securitas AB kindlustusandja, firma AIG esindaja Eestis.

Kallaletung inkassatsiooniautole leidis aset teisipäeva, 29. septembri õhtul kella 21.30 paiku Sõpruse puiestee maja 247 juures. Röövlid tapsid 53aastase inkassaatori, kes rünnaku hetkel oli Volkswageni rahabussis üksi. Teine mees oli läinud ühest firmast raha tooma. Rahaveobuss leiti hiljem Sütiste tee lõpus autoparkla läheduses. Kurjategijaid polnud eile õhtul kella kaheksaks leitud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:07
Otsi:

Ava täpsem otsing