Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Andres Varik sattus räästa alt vihma kätte

14. oktoober 1998, 00:00

Põllumajandusminister Andres Variku elu pole siiani meelakkumine olnud, aga näib, et nüüd on minister räästa alt vihma kätte sattunud. Eile pidi Andres Varik, üks väheseid ministreid, kes on püüdnud valitsuses kaitsta põllumajandustootjate huve, tõrjuma Toompeale meelt avaldama tulnud vihaste põllumeeste rünnakuid. Varik sai tootjate käest ministritest kõige enam riielda -- tootjate meelest pole põlluministri ponnistused piisavad olnud. Varik leiaks põllumeeste silmis armu ehk siis, kui ta avalikustaks Eesti seisukohad Euroopa Liiduga peetavates põllumajandusalastes kõnelustes, kuulutaks tänavuse aasta kriisiaastaks, maksaks kinni kõik tootmiskahjud...

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:10
Otsi:

Ava täpsem otsing