Pühapäev 23. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Leedu rühib esigruppi

14. oktoober 1998, 00:00

Kahepäevasest konverentsist võtsid osa ELi riikide suursaadikud, Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupanga (EBRD), rahvusvahelise valuutafondi (IMF) ja maailmapanga, OECD ja rahvusvaheliste firmade esindajad.

Leedu tippjuhtide ja ekspertide tutvustatud Leedu viimase aja saavutused andsid peaminister Gediminas Vagnoriusele alust avaldada lootust, et Leedu kutsutakse Euroopa Liidu 11. ja 12. detsembri Viini tippkohtumisel laienemisläbirääkimiste esimesse ringi.

Rootsi Handelsbankeni asepresident Bo Kragh on Rootsi ärilehes Dagens Industri Baltimaade, sealhulgas Leedu võimalusi vaagides rõhutanud, et Venemaa kriis on vähendanud usaldust peale Läti ka Eesti ja Leedu kommertspankade vastu ning märgatavalt kergitanud intresse.DI

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:10
Otsi:

Ava täpsem otsing