Igale parteile oma korteriskandaal

15. oktoober 1998, 00:00

Keskerakondlasest endist põllumajandusministrit Jaan Leetsari koos kaaskondlastega ootab ebaseaduslikult riigi rahaga korterite erastamise eest lähiajal süüdistus suurriisumises ja kohtupink. Tiit Vähi sai ekspeaministri tiitli korteriskandaali tõttu. Mart Siimanni omapärased keerdkäigud oma elamistingimuste parandamise ümber andsid teravkeeltele alust Koonderakond Kinnisvaraerakonnaks ümber ristida. Oma korteriskandalist on nüüd ka reformistidel -- Harju maavanem Mait Kornet müüs avaliku konkursita võileivahinnaga Muraste lastekodu internaadi hoone, kuhu ta hiljem elamuühistu liikmeks sattus. Oleks nagu juba reegel -- igale endast lugupidavale erakonnale oma korteriskandaal.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:10
Otsi:

Ava täpsem otsing