Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Minister Varik varjab rahasaajaid

21. oktoober 1998, 00:00

Põllumajandusminister Andres Varik keeldus riigikogule avalikustamast nende põllumeeste nimesid, kes on riigilt otsetoetusi saanud. Variku väitel ei saa ta seda ilma toetuse saajate nõusolekuta teha. Põllumajandusministri suhtumine on hämmastav. Kui riik maksab kellelegi toetust, siis ei peaks toetuse saajal olema küll õigust nõuda, et tema nime varjataks. Otsetoetusi makstakse riigieelarvest ja selle kulu- ning tulupool peavad olema avalikud. On loomulik, et parlament kontrollib, kuidas valitsus on eelarvet täitnud. Ministri keeldumise põhjus võib olla selles, et otsetoetuste saajate nimekiri kattub Maarahva erakonna liikmete või sponsorite nimekirjaga.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:12
Otsi:

Ava täpsem otsing