Hansapank kuritarvitab klientide usaldust

22. oktoober 1998, 00:00

Hansapank andis oma tütarfirma Hansapanga Kindlustuse käsutusse panga eraklientide andmebaasi. Seda hakkab kindlustusselts kasutama elukindlustuse telefonimüügis. Iseenesest kena ?est ema poolt -- aidata tütrel karmistunud turukonkurentsis läbi lüüa, ent kas pole pank antud juhul kuritarvitanud oma klientide usaldust? Tegemist on 680 000 erakliendiga, kes on usaldanud oma rahaasjad pangale, mitte kindlustusseltsile. Nüüd tuleb välja, et raha liikumist nende kontodel jälgib ka kindlustusselts. Klient saab sellest teada heal juhul siis, kui kindlustajad talle lepingut pähe määrida kavatsevad, või ajalehe vahendusel. Küsitavaks jääb, kas kindlustus suudab tagada, et andmed kaugemale ei pääse.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:12
Otsi:

Ava täpsem otsing