Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Võrgulaserprinter

28. oktoober 1998, 00:00

ehk PostScript -- kuipalju ma sellest ka ei kirjutaks, ikka kuulen ma inimestest, kes piinlevad PCL-printerite küüsis. PS on seadmesõltumatu keel, mida kasutavad absoluutselt kõik seadmed, mida teil võib vaja olla oma töö väljatrükiks, alates laserist ja lõpetades digitaalse trükimasinaga. Kui te kontoris kasutate ühte sorti printerit ja trüki- või paljunduskojas on teine, on häda kindel. Peale selle on absoluutselt kõik arvutigraafika ja -küljenduse programmid mõeldud PostScriptil baseeruvaks töökorralduseks, mida iganes muud nende karbil ka ei lubataks.

Kui sul on enam kui 3--4 kasutajat, vajad võrguprinterit. Kui sind on ainult üks ja sa oled vähegi seotud arvutigraafikaga, siis pead samuti oma printeri siit nimekirjast leidma, sest odavamaid printereid lihtsalt ei tehta PostScriptiga.

Nagu ikka, ära unusta kaaluda hoopis värviprinteri (värvilaseri) ostmist.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:13
Otsi:

Ava täpsem otsing