Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kas Motorexi on vaja igal aastal?

30. oktoober 1998, 00:00

Motorexil osalemine on hullumeelselt kallis ja olen seda meelt, et automüüjatel on õigem seal osaleda üle aasta. Ka uudiseid, mida esitleda, ei jätku igaks aastaks.

Kui Motorexile minna ja seal normaalsel tasemel esineda (aga poolikult teha pole ju mõtet), siis läheb seal osalemine maksma umbes miljon krooni. Kas see praeguses majandusolukorras end õigustab, on kahtlane.

Eestisse pole iga-aastast Motorexi vaja. Vahepealsetel aastatel võiks korraldada messi, kus esitletaks tarvikuid, garaa?iseadmeid jms. See näitus ei peaks kandma Motorexi nime. Ta võiks olla mingi muu nimega, et eristuda Motorexist ja seda nime mitte devalveerida.

Tänavusel näitusel ei pääsenud tarvikumüüjad autode vahelt nähtavale, mullu oli jälle vastupidi.

Selge on, et autouputust 1999. aasta näitusel ei tule. Tuleb midagi sarnast, nagu oli 1997. aastal, mil pearõhk oli tarvikutel ja varuosadel. Üritame ka ise korraldajate poolt autopoolele mõne kolli kohale saada.

Motorex 1999 toimub igal juhul, eriti suur tung on tarvikute poolel. Hoiame siiski ukse lahti ja ka automehi on tulnud ning veelgi tulemas. Mitmed firmad toovad välja tehasepoolse stendi -- tehased tahavad osaleda kõigis kolmes Baltimaades toimuval näitusel.

Eraldi tarvikumessil pole mõtet. Kui vaid kruvikeerajaid näidata, ei tule messile ka rahvast. Ka rehvimüüja vajab messil publikut, kahjuks pole meie tarvikumüüjad nii kõvad, et nad rahva kohale meelitaks. Ka mingi teise nime all näituse korraldamine pole otstarbekas. See on mõeldav vaid siis, kui suudetaks mingi tõmbenumber välja tuua.

2000. aasta näitus toimub taas OICA egiidi all ja siis on tegu jälle autokeskse Motorexiga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing