Keila Veskid jätkavad riigireservi hoidmist

03. november 1998, 00:00

«Oleme kontrollinud, et meie vili on kõik hoitud ja alles,» ütles Soots. Tema sõnul on ta Keila Veskite omaniku, ASi Ardi Grupp juhatuse esimehe Arkadi Gorlat?iga sõlminud akti, mille alusel on Keila Veskid üle võtnud Keila Terkoga sõlmitud hoiulepingu samadel tingimustel. Soots tunnistas, et enne selle dokumendi sõlmimist oli neil Keilas hoitava toiduteravilja riigireservi pärast mure. «Tundub, et uued omanikud on huvitatud koostööst riigi viljasalvega.»

Lepingus sätestatud sanktsioonide järgi peab riigireservi hoidja asendama puuduva või riknenud teravilja uuega ning osa korvama rahaliselt. Soots ei tahtnud öelda, kui suurt osa riigireservist hoitakse Keila teraviljakombinaadis.ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing