Maa eest pakuti hiigelhinda

03. november 1998, 00:00

Tartus Kalda teel asuva maatüki ruutmeetri reaalhinnaks kujunes oksjoni käigus 870 krooni, mis on Tartu puhul erakordselt kõrge hind. Pakkumist mõjutas asjaolu, et kõrvalkrundil asub Tartu edukaim toidukauplus Kivilinna, mis kuulub ASile Astri & PK, kes samuti oksjonil osales.

«Ma ei taha oksjoni tulemusi kommenteerida, sest need on veel ametlikult kinnitamata ja keegi võib protestida,» ütles Tartu tarbijate kooperatiivi tegevdirektor Tarmo Punger ja märkis, et krundi ost kattub kooperatiivi tulevikuplaanidega.

Tartu tarbijate kooperatiiv kavatseb rajada Tartusse 5000m² müügipinnaga Maksimarketi ja Annelinna kaks 1000m² müügipinnaga supermarketit. Sellega tahab kooperatiiv viia oma toidukaupade müügi turuosa Tartus praeguselt 8 protsendilt 25-le.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing