Pühapäev 23. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Põllumehele paradiis, enamikule põrgu

10. november 1998, 00:00

Eile avalikustas Keskerakond oma põllumajanduspoliitika, mida kavatsetakse võimule tulles teostada. Keskerakonna valimiseelseid lubadusi põllumeestele iseloomustas tabavalt BNS, nimetades kogu programmi paradiisiks. Savisaarlased lubavad riiklikult kehtestatud hindu, tururegulatsiooni, toidukaupade ja teravilja kokkuostu riigi poolt, eksporditolle kalale ja metsamaterjalile, laenuintresside alandamist, väliskapitalile maa erastamise piiramist, tootmiskvoote, monopolide ohjeldamist. Tõesti mõnele protsendile Eesti elanikkonnast tähendaks see sotsialismiajast tuttavat paradiisi, kuid enamiku jaoks oleks tegemist põrguga, sest Keskerakonna paradiisi finantseeritaks riigieelarve kaudu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing