Raha ühest taskust teise -- ongi kokkuhoid

11. november 1998, 00:00

Hoolimata riigikogu opositsiooni ja majandusekspertide etteheidetest, et järgmise aasta riigieelarve tulude pool on ilmselgelt üle paisutatud, esitas peaminister Mart Siimann eelarve eelnõu taas samal kujul menetlusse, põhjendades, et ei pea muudatusi esialgu vajalikuks.

Seda, et valitsus kulude kärpimist vajalikuks ei pea, näitab ka riigikogus esimese lugemise läbinud tänavuse riigieelarve muutmise seaduse eelnõu. Muutused tingis rahandusministri sõnul eelarve pingeline täitumine. Ent selle asemel, et jätta raha kulutamata, tõstetakse riigiasutustes kuluread ümber -- majanduskuludele ettenähtu töötasudeks, remondiraha majandamiskuludeks jne. Ühest taskust teise -- ongi kokkuhoid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing